Annons

Exklusivt i nya numret av Café: Jennie Hammar möter Nadir Khayat, alias RedOne, för hans första stora intervju om livet som handelsresande i hits: pengarna, sorgen efter vännen Michael Jacksons död och hur allt en gång började – hemma hos Joey Tempests föräldrar. Här följer några utdrag.

Annons

* * * * *

RedOne om…

… Michael Jacksons död:
”Jag trodde inte att det var sant. Jag var i London med Gaga på turné, och satt på en restaurang där det inte ens fanns tv. Jag ringde min advokat, som också var Michaels advokat, och han berättade att han var på väg till sjukhuset. Senare ringde han tillbaka, grät hysteriskt och sa ”He’s dead, he’s dead!” om och om igen. Jag bröt ihop och åkte till min fru i Holland.”

Gilla Cafe.se på Facebook

… att jobba med Lady Gaga:
”Vi sitter ner ihop, spelar och sjunger. Melodier är min styrka. De måste vara lätta att minnas. Hon är grym på texter, men även på melodier. Ibland ringer hon mig och sjunger en melodi, så jobbar jag vidare med den.”

… kreddighet:
”Det är töntigt att vara kreddig. Många producenter tycker att de är för coola för schlager. Jag är inte en av dem. Musik ska bara vara kul. Carolas Fångad av en stormvind är en grym låt.”

* * * * *

Läs hela intervjun i Café 3/2011, som finns i butik nu. Du kan också beställa tidningen direkt här. RedOne fotograferades exklusivt för Café i Stockholm av Henrik Halvarsson.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar