Café väljer sommarens snyggaste västar

Snygga västar för män

Gå mot väst i sommar.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2022-06-03 14:23  |  Lästid: 2 minuter

Tänk på att västen bör vara mer generös i passformen om du tänkt att bära den ovanpå en skjorta. Bär du den direkt mot kroppen eller till ett linne kan du med fördel välja en mer figurnära modell.

Avslappnat från Filippa K

Stickad väst i bomullsblandning med generös passform och dubbel ribb i hals och ärmslut. Bär till jeans eller ett par beige chinos. Extra plus för Filippa K:s hållbara material i alla plagg. 1 700 kr.

V-ringat från Our Legacy

Den här västen ser brun ut på bild men är i verkligheten puderrosa/karamellfärgad. Otroligt fin! Stickad i ett italienskt mjukt bomullsgarn som känns väldigt bekvämt och följsamt på kroppen. 2 500 kr.

Toppdesignat från Acne Studios

Tänk att en stickad väst också kan se ut som ett konstverk! Acnes Studios jeansblå modell i bomull har fina handbroderade utskurna detaljer i olika garn och färger. Matcha till lite större beige shorts. 3 400 kr.

Rostfärgat från Wales Bonner

Fantastiskt plagg från en av modevärldens just nu mest omtalade designers, brittiska Wales Bonner. Västen är jacquardstickad i rika nyanser av koppar, rubin, rost och smaragd. 4 000 kr.

Välslitet från Maison Margiela

Vintageinspirerad väst som ser ut att vara en gammal favorit du tagit fram ur garderoben på nytt. Knapparna på sidorna gör att du kan justera passformen. Smart, eller hur? Material: bomull, lyocell och hampa. 4 800 kr.

Blockmönstrat från Jil Sander

Vårt favoritmärke just nu! Det annars superminimalistiska Jil Sander erbjuder här en färgstark stickad väst i en mjuk blandning av bomull, siden, ull och linne. Bär med en enkel vit t-shirt under. 8 500 kr.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2022-06-03 14:23