Annons
Annons


Som singel är just kalsongerna det du enklast kommer undan med. Planerar du ingen nakenlek – ser ingen vad du bär under. Befinner du dig i ett förhållande, är kontrollen på dig en annan.

Hur som helst: kalsongerna är viktigare än du tror. Om du så är helt perfekt klädd och stylad i övrigt, fäller ett par ofräscha kalsonger dig direkt. Cafe.se ställde moderedaktör Emine Sander mot väggen.

Annons

Finns det trender även gällande underkläder?
– Briefs känns fräscht just nu, tycker jag. Helst svarta eller vita med diskret linning (Calvin Klein har fina). Är du en av dem som älskar färg på kallingarna så kommer Acne och Björn Borg med snygga i grönt, gult och lila i höst.

Vad ska man akta sig för?

– Mönster går totalt bort! Batman, Homer Simpson och andra skojiga gubbar passar på dagiskillar, inte vuxna män. Att klä sig ironiskt går inte hem hos tjejer.

Gilla Cafe.se på Facebook

Fler tips än briefs?
– Om du inte gillar briefs – kör på klassiska boxershorts men inte de tajta i trikå (”svenniga”,  enligt Cafés formgivare Jonas Cramby). Tänk rutiga eller randiga i vävd bomull. Matt siden funkar, men blanka sidenboxers är risigt och gubbigt.

Och några sista varningar?
– Vi tjejer vill inte heller se er i gamla formlösa kalsonger med slapp resår. Kasta! Om du råkat missfärga dina vita kalsonger i tvätten så de blivit sorgligt grådassiga, men okej i övrigt – behåll om du vill, men ha inte dem om du vill få napp på krogen. En regel är viktigare än alla andra: dina kalsonger måste vara hela och rena.

Louise Flinck

Annons

Dela (0)
TweetaLaddar