Annons

Champions League: Allt om kvartsfinalerna

Champions League är hetare än på länge. Och klockan 20:40 ikväll (10/3) avgörs de första kvartsfinalerna. Cafés sportbloggare (och tillika Viasat Fotbolls kanalchef) Per Nunstedt ger sin syn på matcherna.

joel

Champions League är hetare än på länge. Och klockan 20:40 ikväll (10/3) avgörs de första kvartsfinalerna. Cafés sportbloggare (och tillika Viasat Fotbolls kanalchef) Per Nunstedt ger sin syn på matcherna.Champions League är hetare än på länge. Och klockan 20:40 ikväll (10/3) avgörs de första kvartsfinalerna. Cafés sportbloggare (och tillika Viasat Fotbolls kanalchef) Per Nunstedt ger här sin syn på matcherna.

Annons

Bayern München Sporting Lissabon
20:45 Viasat Motor

Sporting har en mikroskopisk chans att skrälla på grund av:
– … det finns ingen chans. Det skulle vara tidernas skräll, större än ”Miracle on ice” i Lake Placid 1980. Det krävs en kollektiv tysk magsjuka, att hela truppen ligger och kräks på på planen. Men nej, inte ens då tar portugiserna det.

Gilla Cafe.se på Facebook

Hemma i München är Bayern…
– Det är svajigaste laget i Europa. Ut i cupen i veckan och storseger i ligan till helgen.

Matchen slutar:
– 3-0 till München.

Han avgör:
– Det är redan avgjort. ”Det är vår plikt att spela bra fotboll inför våra fans”, säger Klinnsman, det är på den nivån, alla vet att det är klart.

Juventus Chelsea
20:00 Viasat Fotboll

Så här stoppar man Didier Drogba:
Juventus försvar är elakt men Drogba är snabbare, han får minst en chans och då gör han mål. Han har gjort 3 mål på de 4 senaste matcherna och det märks tydligt att han gillar att spela nu. Hiddink satsar mer på ivorianen än Scolari, om man säger så.

Trezeguet borde lämnas utanför Juventus startelva på grund av:
Trez är given. Men det är dags att jacka upp formen nu, i höstas bar del Piero laget ensam men han är inte lika vass för tillfället.

Matchen slutar:
Chelsea har vunnit 6 raka. Jag tror att de tar det här med 1-0.

Han avgör:
Drogba.

Liverpool – Real Madrid
20:45 Viasat Sport

Liverpool kommer att ösa på hemma på Anfield för att:
– …det är lönlöst att spela på resultat här. Liverpool har svårt mot spanska lag hemma men å andra sidan så har de ju fler spanska startspelare än Madrid nuförtiden, så det där kanske man ska ta med en nypa salt.

Oddsen för att Huntelaar får sitt slutgiltiga Madrid-genombrott i denna
matchen är:

– Noll. Han kommer inte att få spela.

Matchen slutar:
– 1-0.

Han avgör:
Gerrard. På ett eller annat sätt.


Panathinaikos
Villarreal
20:00 TV6

Det enda som kan beskriva grekerna på hemmaplan är:

Bosse Petersson, Viasat-experten som jobbat i Grekland, beskriver det klockrent med orden ”Passion är ett för svagt ord”. Den som älskar bengaliska eldar, och vem fan gör inte det, måste kolla i kväll.

Matchen slutar:
– Ett spansk lag har aldrig slagit Pana borta. På nio försök. Men det brukar vara jämna fajter ändå, lagen är svåra att skilja åt.

Han avgör:
– Det luktar 1-1 och straffar. Men Karagounis fixar det.

Per Nunstedt och Daniel Kjellsson
Följ Champions League-sändningarna behind the scenes. Följ Per Nunstedts sportblogg.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar