Annons

Chippens stora otur

Det står nu klart att Christian "Chippen" Wilhelmsson missar resten av EM på grund av sin lårskada. Någonting du kan läsa mer om precis överallt. Vi ställde således helt andra frågor.

joel

Det står nu klart att Christian "Chippen" Wilhelmsson missar resten av EM på grund av sin lårskada. Någonting du kan läsa mer om precis överallt. Vi ställde således helt andra frågor.


Andreas Kock
Det står nu klart att Christian ”Chippen” Wilhelmsson missar resten av EM på grund av sin lårskada. Någonting du kan läsa mer om precis överallt. Vi ställde således helt andra frågor.

Om du får stänga av en enda spelare i något av motståndarlagen i Sveriges grupp – vem väljer du?

Annons

Xavi i Spanien. Han styr så mycket av deras spel.

Kan du fixa matchbiljetter till mig?
– Då får du allt bli en väldigt god vän under det här samtalet…

Har Lagerbäck humor?
– Ja, han har humor. Jag har bara inte fått uppleva den. Hehe, säg så här: Han har en taktisk humor. Även hans humor är taktisk.

Gilla Cafe.se på Facebook

Vem är landslagets största humorist?
– Marcus Allbäck kan vara jobbig. Men även Anders Svensson och Zlatan. Det är många som har humor. Oftast är det spontana hån som bara uppstår.

Vilken är din största svaghet som fotbollsspelare?
– Definitivt huvudspelet. Speciellt framför mål. Att nickskarva, det fixar jag. Det kan jag till och med göra bra. Men själva nickandet… nä, det funkar inte.

Har du försökt lära dig?
– Nej.

Läser du någon blogg regelbundet?
– Tjejen bloggar för tillfället, så jag går in ibland och kollar. Det kan vara bra att få en uppdatering om vad hon gör om dagarna, medan jag är och tränar.

Skulle du kunna tänka dig att skänka en miljon till ett välgörande ändamål?
– Kanske inte på en gång, men fördelat under en längre period skulle jag kunna göra det. Jag har alltid varit väldigt intresserad av djur. Och jag skulle gärna stödja Världsnaturfonden eller något annat som har med miljöhotet att göra.

Christoffer Brask
(Texten är ett utdrag ut Cafés stora EM-nummer)

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar