Hoppa till innehåll

Då kan du checka in på det högst belägna hotellrummet i Sverige

Kanske inget för den höjdrädde, men en riktigt mäktig utsikt lär vänta de gäster som bor högst upp när Göteborgs nya jättehotell öppnar senare i år.

Den första september i år slår Clarion Hotel Karlatornet i Göteborg upp dörrarna för de första gästerna. Hotellet kommer att erbjuda 300 hotellrum, varav de lyxigaste finns uppe i självaste Karlatornet på våning 58. Detta gör dem till de högst belägna hotellrummen i Sverige.

”Förutom att erbjuda service till våra hotellgäster i våra 300 hotellrum, ser jag fram emot att ha alla 611 lägenheter och företag runt omkring som våra gäster. Vi vill skapa en pulserande mötesplats där alla möts för en after work, konferens eller romantisk middag,” säger Magnus Östlund, VD på Clarion Hotel Karlatornet.

Foto: Kasper Dudzik. Göteborg 2024 04 03. Fasad och exteriör Clarion Hotel Karlatornet.

På entréplan ligger brasseriet NÒR, som fokuserar på nordisk kokkonst och finns på flera Clarion-hotell runt om i Sverige, men detta blir det första i Göteborg. Dessutom erbjuds gästerna ett besök på Elements Spa, ett av Clarion Hotel exklusiva spa-och relax-anläggningar. Där erbjuds alltifrån ett brett utbud av behandlingar till loungepool, infraröd- och torrbastu, skönhetsprodukter, lokaler med möjligheter för yoga och event samt ett stort utbud av mat och dryckesalternativ.

Clarion Hotel Karlatornet på Lindholmen i Göteborg slår upp dörrarna den 1 september 2024. 

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.