Hoppa till innehåll

David Beckham släpper ny H&M-kollektion – här är de 5 snyggaste plaggen

Oliver Beckman

David Beckham och H&M har släppt en ny herrkollektion där skräddad stil möter sportmode för en look som ligger perfekt i tiden. Café listar de 5 snyggaste plaggen som nu finns till försäljning.

hg

Som vanligt är det David Beckham själv som bestämt hur kollektionen ska utformas och vilka plagg som ska produceras. Kollektionen släpps i två omgångar, den första i dag, 18 februari och den andra den 10 mars. Plaggen finns till försäljning på H&M’s hemsida och i alla H&M-butiker som säljer herrmode. Så här säger David Beckham själv om kollektionen.

– De här plaggen är så mångsidiga och kan bäras på så många olika sätt. Blandningen av skräddarsytt mode och uppdaterade klassiker skapar den perfekta garderoben för vårsäsongen.

Men är du osäker på vilka plagg du bör införskaffa själv till garderoben? Lugn, bara lugn. Vi har listat de 5 snyggaste och mest lättanvändbara plaggen här nedan.

1

1. En tunn canvasjacka med sportigt utförande. Ett perfekt vårplagg – som går att matcha med det mesta, blir snyggast ihop med svarta eller blåa jeans.

Pris: 299 kronor.

6HG-Campaign-Images6

2. En sweatshirt i scuba-material som gör att plagget både blir värmande och väldigt, väldigt skönt att ha på sig.

Pris: 199 kronor.

carcoat

3. Carcoat i lätt frasig kvalitet med viss foder inuti. Perfekt för dig som vill ha något värmande på kroppen, utan att behövas svettas ihjäl.

Pris: 599 kronor.

kavaj

4. En bomullskavaj i sandbeige som gör sig bra med vita och gråa färger.

Pris: 499 kronor.

byxor

5. Kostymjoggers som är själva urtypen av vad Beckhams kollektion står för. Ett i grunden dressat plagg som görs med sporttouch.

Pris: 299 kronor.

Se reklamfilmen med Beckham här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.