De sjukaste burgarna folk har byggt själva på McDonalds

Det finns människor som äter så ofta på McDonalds att den vanliga menyn känns lite vanilj. Lite tråkig. De här människorna ligger bakom rörelsen "Hack Donalds" där gränser som inte borda korsas, ändå korsas. Här är de fem sjukaste burgarna folk byggt på McDonalds.

Jonas Strandberg  |  Publicerad 2022-11-23 14:10  |  Lästid: 2 minuter

1. McGangBang

Namnet här är åt det grisigare hållet, särskilt med tanke på att det gäller en maträtt. Eller vad man nu ska kalla den här styggelsen till hembygge. Hur gör man då en McGangBang? Man köper bara en dubbel cheeseburgare och en McChicken. Sedan delar man den dubbla cheeseburgaren mellan biffarna, lägger McChickenburgaren i sin helhel däremellan och trycker ihop allt. Voila, kan man säga.

2. Land, Sea and Air Burger

En version av Land, Sea and Air Burger.

En klassiker i sammanhanget. Här sätter ni ihop en dubbel cheese, en McFish och en McChicken. Separera den dubbla cheeseburgaren på mitten, precis som med McGangbang och lägg därefter in proteinet tillsammans med så mycket bröd du önskar. Ingen bestämmer över dig, men det har du nog räknat ut själv om du överväger att bygga en Land, Sea and Air Burger. Du marscherar efter din egen trumma, kingen.

Denna går även att bygga med en Big Mac som bas.

3. Big McChicken

Nu börjar det bli gränslöst på riktigt. Den här burgaren har en Big Mac som bas, men istället för de tre brödskivorna - tre stora kycklingburgare. Fruktansvärt äcklig och lockande på samma gång.

4. Mc10:35

En variation på Mc10:35.

Denna lite gåtfullt döpta skapelse har fått sitt namn efter det korta fönster amerikanska McDonalds-restauranger serverar både frukost och sin vanliga meny. Den monteras genom att köpa en Egg McMuffin och en dubbel cheeseburgare. Sedan plockar du ut köttet och osten ur cheeseburgaren och lägger det inuti din Egg McMuffin. En frukost för vinnare, med andra ord.

5. Monster Mac

Om skapelserna ovan bjudit på diverse oheliga korsbefruktningar så avslutar vi listan med den matigaste burgaren som skapats på McDonalds - Monster Mac. Detta är en klassisk Big Mac, men bara mer av allt. Istället för två biffar - åtta. Låt dig väl smaka!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad för 23 hours sen