Hoppa till innehåll

Den första trailern till dokumentären ”Beastie Boys Story” är äntligen här

Lukas Nordén

Du måste inte längre kämpa för din rätt att se trailern till den nya Beastie Boys-dokumentären.

Faller inte Einár, Drake eller Lil Wayne dig i smaken? Önskar du att återuppleva den gamla goda tiden, då Beastie Boys var vad folk menade när de sa att de gillade ”hiphop”? I så fall är det tid för dig att fira.

I april kommer du nämligen kunna slungas tillbaka fyra årtionden och återuppleva den New York-baserade gruppen Beastie Boys historia i den Oscarsbelönade filmskaparen Spike Jonzes dokumentär, Beastie Boys Story. I dokumentären kommer medlemmarna Mike Diamond och Adam Horovitz se tillbaka på sin 40-åriga vänskap med varandra, men också med medlemmen Adam Yauch som dog av cancer 2012.

Den legendariske musikvideoregissören Spike Jonze och gruppen träffades för första gången i Los Angeles 1991, när Jonze skulle fotografera dem för omslaget till Dirt Magazine. I samband med dokumentären har Jonze även jobbat på en fotobok med bilder på gruppen. Boken kommer att finnas tillgänglig att köpa via finboksförlaget Rizzoli, en bokaffär i USA, 17 mars.

Man kan se Beastie Boys Story på Apple TV+ från och med 24 april.

Här är ett litet smakprov på vad man kan få se i dokumentären:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.