Den uppblåsbara flamingon är sommarens bästa leksak 2018

Ingen missade nog den uppblåsbara flamingon alla flöt omkring på förra året. Nu kommet en ny variant - med plats för hela kompisgänget.

| Foto: Sam's Club  |  Publicerad 2018-03-21 11:34  |  Lästid: 1 minut

I år är det gigantiska pooldjur som gäller på badstranden, samla gänget och flyt runt på en flamingo, enhörning eller varför inte en påfågel?

Det är butiken Sam’s Club som inför sommaren säljer de enorma pooldjuren. De flytande djuren har sittplats för sex personer samtidigt men rymmer så klart långt fler – om inte bekväm sittplats är huvudsyftet just under den här sysselsättningen.

Pooldjuren är tre meter breda och tre meter långa och kommer med inbyggd drinkhållare till den som är törstig. Kostnaden för partydjuret landar på ungefär 1 200 svenska kronor, men på det tillkommer frakt och tullavgifter.

Det enda som står i vägen för din sköna tur på vattnet är momentet att blåsa upp det flytande föremålet. En person har rapporterat att det tog 20 minuter med pump att få djuret flytredo. Men vad gör väl det när man flyter runt bekymmersfritt i en gigantisk påfågel? Dags att boka strandhäng!

Artikeln publicerades först på ELLE.

Dela på Facebook
Tweeta