Bli din egen designer – nu kan du göra dina egna jeans och jeansjackor

Mellan den 1-4 september kan du designa din egen jacka i butiker i Stockholm, Göteborg och Lund.

Olle Arnell  |  Publicerad 2016-09-01 14:06  |  Lästid: < 1 minuter

Nu kan du som älskar jeans men inte hittat helt rätt i denimdjungeln designa dina egna par jeans eller jeansjacka. Mellan den 1-4 september erbjuder Lee och Brothers sina kunder att själva välja passform, tvätt, knappar och patches på sina plagg. Man kan även lägga till personlig brodyr på insidan av linningen.

Byxorna eller jackan tillverkas sedan efter kundens önskemål och levereras efter ca 8 veckor.

– Våra Custom Made-helger tillsammans med Lee är uppskattat bland våra kunder och det känns jättekul att vi nu kan rulla ut konceptet för fjärde gången. Just möjligheten att kundanpassa produkter är något som känns helt rätt och ett koncept som vi själva tar vidare i våra butiker genom att exempelvis erbjuda Made to Measure-kostymer i vår butik på Drottninggatan i Stockholm säger, Linda Widengård, PR Manager på Brothers, i ett pressmeddelande.

Custom made-konceptet startades i februari 2015 och nytt för just det här tillfället är att man kan designa sin egen unika version av den klassiska jeansjackan Rider Jacket från Lee. Vill du designa ett eget plagg ska du bege dig till någon av de här tre Brothers-butikerna: Drottninggatan Stockholm, Nordstan Göteborg eller Nova, Lund.

Men är det värt att designa sitt eget plagg, orkar man?

– Ja det gör man, det är faktiskt väldigt roligt att ha unika kläder på sig, säger Cafés modechef Daniel Lindström, som besökte Brothers presentation av konceptet Made to Measure (för kostymer) i morse.

Du kan se mer från morgonens presentation på cafe_magazine på Snapchat där bland annat Johan på Lee berättar vad han tycker att du ska satsa på för stil i höst!

Priset då? 1 899 kr. För dig som är Brothers kundklubbsmedlemm kostar det 1 499 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-04 16:58