Hoppa till innehåll

Det jag aldrig orkade skriva om

  Det hände något för ett tag sedan i Liberia som jag aldrig orkade skriva om. Jag kom till en punkt då jag kände att förrådet där jag lagrar lidande och död inom mig blev fullt. Det var en flicka som fick mig att känna så. Ända sedan dess har jag velat skriva om henne. … Continued

Flickan

 

Det hände något för ett tag sedan i Liberia som jag aldrig orkade skriva om. Jag kom till en punkt då jag kände att förrådet där jag lagrar lidande och död inom mig blev fullt.

Det var en flicka som fick mig att känna så.

Ända sedan dess har jag velat skriva om henne. Till henne.

Nu har jag gjort det.

Texten kan du läsa i Expressen.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.