Annons

”Det spänner i mina Springsteen-jeans!”

En sil åt alla Arkiv X-nördar, en låt som spänner och ren glädje tillsammans med en cybernetiskt utvecklad gripklo. Du vet det – här är Kristofer Ahlströms rekomendationer.

joel

En sil åt alla Arkiv X-nördar, en låt som spänner och ren glädje tillsammans med en cybernetiskt utvecklad gripklo. Du vet det – här är Kristofer Ahlströms rekomendationer.En sil åt alla Arkiv X-nördar, en låt som spänner och ren glädje tillsammans med en cybernetiskt utvecklad gripklo.

Du vet det – här är Kristofer Ahlströms rekomendationer.

fringe

TV

Fringe
Som om JJ Abrams inte redan cementerat sin plats i nördarnas hjärtkamrar med tv-serier som Lost och Alias och Godzilla-stölden Cloverfield, så lär han göra det nu. Fringe korsbefruktar arvsmassan från Lost och Arkiv X i en serie om en forskare och en FBI-agent som löser övernaturliga fall.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Serien har även svensk premiär på Kanal 5 i början av oktober.

rearmed

SPEL

Bionic Commando: Rearmed
Det roligaste man kan ha med en cybernetiskt utvecklad gripklo just nu. Svenska spelföretaget GRIN har tagit Capcoms 20 år gamla Nintendoklassiker och uppdaterat den med sådan vördnad att det på alla sätt överträffar originalet. Bara det faktum att man nu kan spela i samarbetsläge det värt en förstaplats på din inköpslista (det kostar 60 spänn på Xbox Live eller Playstation Marketplace).

glasvegas

MP3

Glasvegas – Flowers and football tops
Jag vet, jag hade också mer eller mindre gett upp på den brittiska rockscenen – den ena sprickfärdiga hypebubblan efter den andra ger lätt den effekten. Men inledningsspåret på skottarnas självbetitlade fullängdsdebut är eufori som spänner lårmusklerna i Springsteen-jeans och bara låter allt explodera i en tamburinlavin av rasslande Motown-ljud.

Kristofer Ahlström

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar