Annons

Nostalgifest när Disney släpper tv-klassiker på Spotify

Mitt i stress med jobb, boende och relationer finns det inte mycket som går upp mot att sjunka in i en nostalgidimma och återuppleva magin av Disneys klassiska barnprogram.

Joel Linde
Nostalgifest när Disney släpper tv-klassiker på Spotify

Det är lite svårt att sätta ord på så här flera decennium senare, men de flesta kan förmodligen relatera till den känsla som infann sig när vi som barn, efter en lång plågsam dag av annat tråkigt som att äta upp all mat och inte slänga sina kläder på golvet, äntligen fick titta på våra Disney-favoriter.

Annons

Ingenting innan eller efter hade någon som helst betydelse när vi väl fick krypa upp i soffan och hypnotiseras av Piff och Puff, Bumbibjörnarna eller Nalle Puh. Det är därför nostalgi är så starkt, eftersom det kallar på känslorna vi upplevde som barn, som vi dessvärre har lite svårare att finna i vuxen ålder.

Gilla Cafe.se på Facebook

via GIPHY

Därför är det nya släppet på Spotify, med 15 Disneyklassiker, som balsam för nostalgisjälen. Du kommer bland annat kunna höra…

Luftens hjältar (Talespin)

Bumbibjörnarna (Disney’s Adventures of the Gummi Bears)

Ankliv (Duck tales)

och…

Piff & Puff Räddningspatrullen (Chip ‘n Dale Rescue Rangers)

Det är inte utan att vi funderar på att avsätta några höstmörka kvällar till detta…

via GIPHY

Här är hela spellistan!

Älskar du nostalgi? I så fall vill du inte missa dessa 14 flummiga barnprogram som uppfostrade alla 80-och 90-talister eller dessa 10 barnprogram du som är född på 70-talet aldrig kommer att glömma!

Annons

Dela (345)
Tweeta

Annons


Laddar