Hoppa till innehåll

Dolce & Gabbana lanserar ny kollektion med köksmaskiner

Ida Gustafsson

Ge köket en riktig färginjektion! Italienska D&G och Smeg har tillsammans tagit fram en lekfull kollektion som hämtat inspiration på Sicilien.

Med de här köksmaskinerna får köket en riktig färginjektion. Designduon har i samarbete med italienska Smeg tagit fram lekfulla köksmaskiner som har inspirerats av Sicilien. Kollektionen som presenterades under Möbelveckan i Milano är starkt inspirerad av ön som designduon D&G känner en särskild koppling till och där Domenico Dolce själv växte upp.

Det är inte första gången som modehuset samarbetar med den italienska vitvarutillverkaren Smeg, för ett år sedan lanserade designerduon och Smeg en limiterad kollektion av 100 exklusiva handmålade kylskåp, som enligt InStyle kostar 34 000 dollar – styck. Hur mycket den nya kollektionen med köksmaskiner kommer att kosta är dock inte känt

Men det vi vet är att brödrosten, kaffemaskinen, vattenkokaren och de andra köksmaskinerna som ingår i Sicily My Love inte är blygsamma när det gäller färger. Köksmaskinerna är målade i traditionella sicilianska mönster. Gyllengula citroner varvas med röda körsbär, bilder på Etna, kaktusar, syditalienska landskap, ruinerna av det grekiska templet Castor och Pollux som finns i Agrigento, Sicilien.

Se bilderna här

Brödrost för två skivor.
Brödrost för fyra skivor.
Vattenkokare
Blender

Köksassistent
Råsaftcentrifug
Espressomaskin
Juicepress

Artikel från Femina.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.