Hoppa till innehåll

Dr Martens lanserar ny känga – halverar skons vikt

Tom Cehlin Magnusson

Dr Martens klassiska kängor går ned i vikt.

Dr Martens har på senare år fått ett ordentligt uppsving. Den klassiska kängan, som gjort sig ett namn inom både skinhead- och punkkulturen, har setts på många moderiktiga fötter, och skons ikoniska silhuett har kopierats både till höger och vänster. Nu uppdaterar märket sina mest populära modeller i det man kallar sin mest revolutionerande nyhet sedan 60-talet.

21856001

DM’s Lite kallas den kollektion som är tänkt att tilltala både den som aldrig tidigare burit ett par Dr Martens, och deras mest trogna fans. Uppdateringen består av en sula gjord i Phylon, något som både halverar vikten på skon, och ger den en lite smärtare look.

21859600

Det är både den höga och låga kängan som uppdaterats, samt ett par tasselloafers som har fått den nya sulan. Skorna kommer i svart och oxblodsrött och säljs från och med i september i märkets egna butik på Katarina Bangata samt hos utvalda återförsäljare.

21858001

Gilla Café på Facebook!

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/tidningencafe/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”false” share=”false” width=”320″]

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.