Drake fortsätter samarbetet med Canada Goose med funktionell vårjacka

Drakes senaste samarbete med Canada Goose är en funktionell vårjacka – den har sålt mycket på kort tid men än finns några att få tag i.

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-07-03 13:58  |  Lästid: < 1 minuter

Drakes skivbolag tillika klädmärke OVO (October’s Very Own) har ett samarbete med Canada Goose och har tidigare gjort den här saljackan med kamouflagemönster. Sedan tidigare har man samarbetat med basketlaget Toronto Raptors och Air Jordan.

Drake har uppmärksammats för sina kläder förut – till exempel väckte hans glasögon reaktioner under en basketmatch, och Acne-polotröjan han bar i Hotline Bling-videon är redan klassisk. Dessutom har han burit en jeansjacka med de svenska tvillingarna Elizabeth och Victoria Lejonhjärta på.

Nu har han gett ut nästa klädsamarbete med Canada Goose, och den här gången är det med den limiterade herrjackan The Timber Shell X OVO.

Det är det andra vårkollektionssamarbetet de båda emellan och The Timber Shell X OVO som är lättviktig, vattentät och sömlös är framtagen med funktion i fokus.

Jackan har detaljer i reflexmaterial vid fickorna dragkedjorna, och även på ryggen.

Jackan är dessvärre slutsåld på vissa ställen (dock inte hos Colette som du hittar här) men den säljs även i Canada Goose-butiker i Toronto/NY och OVO-butiker i Toronto/NY/LA samt återförsäljare i Europa.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 00:17