Annons

Svenska tvillingarna som trollbinder Drake – nu dyker de upp på hans kläder

Elizabeth och Victoria Lejonhjärta är de två coola tvillingsystrarna som har vunnit Drakes gunst. Systrarna har medverkat i rapparens videos, album-artwork, på hans underarm – och numera även på ryggen på hans jeansjacka.

Tom Cehlin Magnusson

Trots att Drake nuförtiden bara verkar ha ögon för Rihanna så finns det ett undantag: ett mystiskt, svenskt, tvillingpar har det senaste året dykt upp här och var i hiphopstjärnans ständigt expanderande universum.

Annons

drake

I helgen lade också Drake, eller champagnepapi som han kallar sig på Instagram, ut en bild på sin jeansbeklädda rygg med ett välbekant motiv: Elizabeth och Victoria Lejonhjärta.

Skärmavbild 2016-11-14 kl. 16.44.35

Tvillingparet med den mystiska framtoningen och det Astrid Lindgrenska namnet har inte bara blivit porträtterade på Drakes jeansjacka, de har även modellat för Eytys och H&M. På sin hemsida beskriver de sig som ”writers, poets, models and insta-jedis”.

Gilla Cafe.se på Facebook

drakelejon

Med över 70 000 följare på Instagram gör de skäl för sitt namn där de delar med sig av selfies, naturbilder från deras hemort Luleå, och festbilder med världens kanske största rappare.

Instagramkontot ska också vara anledningen till vänskapen mellan syskonparet och Toronto-rapparen. Drake började följa systrarna, och inte långt efter dök en mystisk text upp på rapparens Instagram: ”Klubben går upp, på en tisdag”. Kort efter detta lade även den skönsjungande rapparen upp en bild på sin nya tatuering:

Skärmavbild 2016-11-14 kl. 16.51.48

Sedan dess har systrarna även varit med i den digitala booklet som medföljde hans senaste album Views, modellat för hans klädmärke OVO och synts i rapparens senaste video: kortfilmen Please Forgive Me där systrarna spelar maskingevärsviftande hitgirls.

Skärmavbild 2016-11-14 kl. 16.57.20

Inte konstigt att Drake fallit för de två ”afrosamiska cyborgerna”, som tvillingarna själva kallar sig. Å andra sidan har vi sett att Drake har ett väldigt kärleksfullt förhållande till…många. Det kan vi inte minst se när Drake ser ut som en stolt flickvän till diverse basketstjärnor:

drakegirlfriend

…eller när”Drizzy” verkligen ville kyssa Rihanna på VMA:s.

drakegif

”The 6 God” som Drake också kallas verkar helt enkelt vara en kärleksfull person. Det är bara Kid Cudi, Meek Mill och Madonna han verkar ha lite svårare för:

drakegif2

Med tanke på att rykten gör gällande att Drakes nästa projekt är ett samarbete med Kanye West så håller vi tummarna för att systrarna Lejonhjärta fortsätter att vara en del av Drakes entourage!

Annons

Dela (14)
Tweeta

Annons


Laddar