Här kan du dricka öl i en het jacuzzi och se på bio samtidigt

I en 40 grader varm badtunna kan du ligga och se de senaste biofilmerna samtidigt som du äter pommes frites och dricker en öl. Hot Tub Cinema i London är på riktigt.

Thowe Wagner Larsson  |  Publicerad 2017-05-02 17:01  |  Lästid: < 1 minut

Hot Tub Cinema är en pop up-biograf där man som gäst kan ligga i en varm badtunna samtidigt som en biofilm visas på storbildsskärm. Dessutom är det fritt fram att dricka alkoholhaltiga drycker, något som givetvis kan göra att biobesöket blir en festlig tillställning snarare än en lugn stund.

Du kan välja att hyra några platser i en delad badtunna eller hyra hela badtunnan själv. På plats finns det servitörer som tar era beställningar på snacks och alkohol – allt för att ni ska ha det så bekvämt som möjligt och slippa kliva upp ur vattnet.

Filmerna som visas är detsamma som på vanliga biografer – men låt oss vara ärliga, det är inte för biofilmen som vi planerar nästa resa till London…

I nuläget finns det inga kommande events inplanerat, men håll koll på deras Facebooksida för att se när det är dags igen!

Få mer av Café i ditt flöde – klicka på ”Gilla” nedan!

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/tidningencafe” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-05-02 17:26