Annons

En bra basgarderob

Det lilla och sympatiska klädmärket Permanent Vacation från Göteborg gör en satsning på herrkläder i vår. Temat är avslappnat semesterliv – vilket sker bäst i shorts, chinos och mjuka skjortor där ärmarna rullas upp.

joel

Det lilla och sympatiska klädmärket Permanent Vacation från Göteborg gör en satsning på herrkläder i vår. Temat är avslappnat semesterliv – vilket sker bäst i shorts, chinos och mjuka skjortor där ärmarna rullas upp.Det lilla och sympatiska klädmärket Permanent Vacation från Göteborg gör en satsning på herrkläder i vår. Temat är avslappnat semesterliv – vilket sker bäst i shorts, chinos och mjuka skjortor där ärmarna rullas upp.

Annons

– Vi inspireras av hållbarhetsidén i klassiskt herrmode, hur kläder får vara investeringar, säger Amanda Lindell som driver Permanent Vacation tillsammans med Alexandra Blom.

Vilket är nyckelplagget i er vårkollektion?
– En avslappnad skjorta. Vad som skiljer den från andra skjortor är framför allt enkelheten och mjukheten i detaljerna. Vår ambition är felfria plagg att älska, de ska utvecklas till perfektion under åren.

Gilla Cafe.se på Facebook

permanent_vacation_2

Var har ni hämtat inspiration?

– Tjusiga män runt omkring oss, tv-serien Seinfeld är en outtömlig källa och filmerna Döda poeters sällskap och Risky business har också gett oss många idéer.

Permanent Vacations herrkollektion säljs på Aplace i Stockholm, Karltex i Göteborg, Meadow i Malmö och Ashtray i Örebro.

Daniel Lindström

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar