Annons
Annons

En jeansgurus bästa tips

Vi har tidigare berättat om SVENSSON, en av våra absoluta favoritbutiker. Belägen i Malmö och på svenssonshop.com präglas såväl butikerna som det egna jeansmärket av sympati. När vi nu såg att det dels var rea på sajten och att det dels ramlat in lite nyheter, slog vi Mariano Leone en signal. Här är hans bästa tips.

Daniel Lindström

Vi har tidigare berättat om SVENSSON, en av våra absoluta favoritbutiker. Belägen i Malmö och på svenssonshop.com präglas såväl butikerna som det egna jeansmärket av sympati. När vi nu såg att det dels var rea på sajten och att det dels ramlat in lite nyheter, slog vi Mariano Leone en signal. Här är hans bästa tips.Vi har tidigare berättat om SVENSSON, en av våra absoluta favoritbutiker. Belägen i Malmö och på svenssonshop.com präglas såväl butikerna som det egna jeansmärket av sympati och värme.

När vi nu såg att det dels var rea på sajten och att det dels ramlat in lite nyheter, slog vi Mariano Leone en signal. För att prata lite manligt mode i vårtider.

Annons

Vilket manligt plagg säljer bäst just nu?
– Vi har precis fått hem nya styles av våra egna italienska stickade tröjor i olika färger. De går bäst.

Gilla Cafe.se på Facebook

Ni har rea just nu, några speciella fynd du vill tipsa om?
– Vi överger alla varumärken på herrsidan för att endast koncentrera oss på SVENSSON. Själv är jag förtjust i Baracuta-jackorna. Man kan även passa på att köpa sina vårsneakers, som till exempel Adidas Italia 1960.

Vilket skulle du säga är vårens viktigaste plagg?
– Jag tror att skjortan kommer ta över helt den här våren. Även för dem som tidigare haft collegetröjan och t-shirten som basplagg. För dem som vill vara mer klädda kanske man väljer lite tunnare tyg och för dem som vill vara lite sportigare så kanske man väljer en finare denim-skjorta eller ett lite kraftigare tyg.

Hur skulle du beskriva era egna jeans?
– Vi kör en tidlös stil där vi sätter fokus på det ursprungliga otvättade tyget. Så vi letar över hela världen, från Japan till Tunisien, hela tiden efter det där tyget som redan i rullen får en att gå igång. Jeansen ska funka till kavaj, men också till ett par sneakers om man trivs bättre i det.

Du hittar SVENSSON på Grynbodgatan 12 i Malmö och på svenssonshop.com.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar