Annons

En leksak, en dvd och en mp3

Han uppmanar dig att köpa ett piratskepp i plast, en dokumentär om en kåkfarare och en låt med den amerikanska västkustens messias. Lyd nöjeschefen – och få ett par bra lediga dagar.

joel

Han uppmanar dig att köpa ett piratskepp i plast, en dokumentär om en kåkfarare och en låt med den amerikanska västkustens messias. Lyd nöjeschefen – och få ett par bra lediga dagar.Cafés nöjeschef Kristofer Ahlström ger dig tre popkulturella tips inför helgen.

lego

Leksak

LEGOGUBBEN FYLLER 30
Den 25 augusti 1978 föddes en gul gubbe med kloliknande händer och fyrkantiga byxor. Innan dess hade Lego mest handlat om plastiga tegelstenar man fogade samman på måfå. När det introducerades invånare i Legovärlden öppnades plötsligt helt nya dimensioner av möjligheter. Jag tycker du ska fira den 30-åriga ynglingen med att gå ut och köpa det där Lego-piratskeppet redan idag!

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

danny_trejo

Dvd

CHAMPION
Jaja, den kom för tre år sen, men erkänn – du har inte sett den här fantastiska (och prisbelönta) dokumentären om den (bokstavligen talat) ärrade kåkfararskådisen Danny Trejo. Och det är förstås illa, men om du går in på championmovie.com och beställer ditt eget ex redan idag så ska vi nog kunna förlåta dig.

the_game

Mp3

THE GAME – CALI SUNSHINE
Jag hatade verkligen de läckta låtarna från LAX, Comptonrapparens tredje platta, i synnerhet den Travis Barker-söndertrummade Dope boys. Men den färdiga plattan är en lysande tonsatt västkustsemester, i synnerhet den Nottz-producerade solskenshistorien Cali sunshine. Det snabbaste och billigaste sättet att placera sig i förarsätet på en hydraulikstudsande Chevrolet Impala nerför Crenshaw.

Kristofer Ahlström

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar