Annons

En trailer, en mp3 och en bok

En rulle om killen som uppfann vindrutetorkaren (ja, det är sant), sommarens bästa gangstarap samt fantastisk läsning av Japans egen pop-Kafka. Cafés oblyga nöjeschef Kristofer Ahlström ger dig tre popkulturella tips inför helgen.

joel

En rulle om killen som uppfann vindrutetorkaren (ja, det är sant), sommarens bästa gangstarap samt fantastisk läsning av Japans egen pop-Kafka. Cafés oblyga nöjeschef Kristofer Ahlström ger dig tre popkulturella tips inför helgen.En film om killen som uppfann vindrutetorkaren (ja, det är sant), sommarens bästa gangstarap samt en fantastisk bok av Japans egen pop-Kafka. Cafés oblyga nöjeschef Kristofer Ahlström ger dig tre popkulturella tips inför helgen.

Annons

flash_of_genius

Trailer

FLASH OF GENIUS
Det är en film om killen som uppfann vindrutetorkaren. Jo, du läste rätt: det är en film om killen som uppfann vindrutetorkaren. Och även om hur de ondskefulla, multinationella bilföretagen försöker stjäla hans idé. Jag är en sådan sucker för den här typen av den-lilla-människans-kamp-filmer (typ Insider med Al Pacino) att jag rentav kan köpa Greg Kinnear i huvudrollen.

Gilla Cafe.se på Facebook

sheek_louch

Mp3

GETTING STRONGER
Hur låter det här: gangstarap från en av östkustens bästa grupper (LOX), till samplingarna av temat från Rocky-filmerna? Ska du någonsin gympumpa dig i sommar så är det här det enda soundtrack du behöver. Hittas på Sheek Louch-albumet Silverback gorilla från i år.

Haruki–Murakami

Läsning
WHAT I TALK ABOUT WHEN I TALK ABOUT RUNNING
Japans egen pop-Kafka, Haruki Murakami, är inte bara ett litterärt geni – han är löpare också. Med dussintalet avklarade maratonlopp i ryggen har han haft mycket tid att sortera tankar och intryck. Och här finns de samlade, i en fantastisk bok som blandar filosofi med LP-skivor varvtider med hans livs framgångar och besvikelser.

Kristofer Ahlström

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar