Annons
Annons

En webbshop full av hemligheter

Nyöppnade +46 erbjuder skandinaviska modemärken till en internationell publik. Samt presenterar en hel del för många hittills okända designers. Här är de bästa köpen.

joel

Nyöppnade +46 erbjuder skandinaviska modemärken till en internationell publik. Samt presenterar en hel del för många hittills okända designers. Här är de bästa köpen.Nya webbshoppen +46 samlar skandinaviska märken som bland andra Our Legacy, Carin Wester, Siv Størdal, Julia Hederus, Snöfolk, Nakkna, Wood Wood och Julian Red.

Samt presenterar för många hittills okända designers.

Kalle Tollmar, berätta om konceptet.

– Vi är en modeplattform för skandinavisk design. Vi har tidigare arrangerat designtävlingar och hållit modevisningar på Berns. Nu har vi också lanserat en webbshop.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Syftet är att presentera svenska designers för en internationell publik.

Ni säljer ”progressive fashion” av ”råa talanger”. Kan du förtydliga?

– Det är kläder med stark identitet, märken med tydliga koncept och hög modegrad. Vi har kläder både från lite större företag, från designskolsvärlden samt spektrumet däremellan.

På sajten står det att ni vill erbjuda både ”must knows” och ”Scandinavias best kept secrets”. Vilken är den bäst bevarade hemligheten i ert sortiment?

Nakkna är ju känt i Sverige, men inte internationellt sett. De är ett tight koncept i alla delar som vi gärna vill pusha för. Sedan har vi Julia Hederus som är obekant för många. Hon gör sportiga plagg i dyra material.

Vilket plagg i webbshoppen +46 är höstens bästa köp?
The Lokal Firm har jeans som är oversizade på rätt sätt. Och Nakknas skjorta med olikfärgade ärmar är också snygg.

Kristin Rehnqvist

Webbshoppen + 46 finns på http://store.plus46fashion.se

prenremsa2

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar