Annons
Annons

”Ett måste i var mans garderob”

Nu i mars relanserar Encore sin webshop. Såväl kort- som långärmade skjortor, stickade tröjor och chinos i en mängd olika färger. Grundaren Mattias Sahlin erbjuder en hel del och beskriver vårkollektionen som ”clean and funky”. Vi bad honom leverera vårens vassaste stiltips.

joel

Nu i mars relanserar Encore sin webshop. Såväl kort- som långärmade skjortor, stickade tröjor och chinos i en mängd olika färger. Grundaren Mattias Sahlin erbjuder en hel del och beskriver vårkollektionen som ”clean and funky”. Vi bad honom leverera vårens vassaste stiltips.Nu i mars relanserar Encore sin webshop. Såväl kort- som långärmade skjortor, stickade tröjor och chinos i en mängd olika färger. Grundaren Mattias Sahlin erbjuder en hel del och beskriver vårkollektionen som ”clean and funky”. Han berättar att han hämtat inspiration från surfingen, men samtidigt givit kläderna en ”skandinavisk touch”.

Annons

Vi bad honom välja webshoppens snyggaste outfit.

– Jag tycker att straightfit chinon Owen green med vår rutiga skjorta Johnny blue är vårens snyggaste outfit. Det ska vara sköna färger, skönt material och kanonbra finish, säger Mattias.

Gilla Cafe.se på Facebook

Förutom nysatsningen på webben säljs kollektionen och Encores egna longboards också i den fysiska butiken på Södermannagatan i Stockholm. I slutet av mars öppnas även en ny flaggskeppsbutik på Norrlandsgatan 18 i Stockholm.
– Vi startade en enkel webshop förra året. Men nu har vi byggt en ny med bättre funktioner och produktvisning. Detta är ett steg i vår fortsatta satsning på egna shoppar.

Vilka plagg vill du helst slippa se på stan den här säsongen?
– Tighta byxor och v-ringade t-shirts är jag riktigt trött på.

Och vilket plagg är ett måste i var mans garderob?
– Färgglada chinos, helt klart!

Jacqueline Joo

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar