Hoppa till innehåll

Ett par Wales-bilder från James

Nackdelarna med att vara den som tar bilderna när man är ute på sådana här grejer som i Wales är att 1. att man måste bära på en tung kamera, 2. att man hela tiden halkar efter på grund av att det är så vackert överallt och 3. att man inte får så många coola … Continued

Nackdelarna med att vara den som tar bilderna när man är ute på sådana här grejer som i Wales är att 1. att man måste bära på en tung kamera, 2. att man hela tiden halkar efter på grund av att det är så vackert överallt och 3. att man inte får så många coola bilder på sig själv som kanske önskar. Som tur var hade dock James med sig en kamera och mailade precis lite bilder.

Kalle och jag uppe på Grib Goch. Att Kalle ser rädd ut och jag blundar är bara en slump.

Jag, scramblande uppför en bergskam. Fatta!

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.