Annons
Annons

Ett YouTube-klipp, film och en intervju

En magasinsintervju innehållandes bland annat en helblå nudist, två filmer med maskerade huvudroller och en rökabrajlåt. Cafés nöjeschef Kristofer Ahlström ger dig tre popkulturella tips inför helgen.

joel

En magasinsintervju innehållandes bland annat en helblå nudist, två filmer med maskerade huvudroller och en rökabrajlåt. Cafés nöjeschef Kristofer Ahlström ger dig tre popkulturella tips inför helgen.En magasinsintervju om en film med en helblå nudist, två filmer med maskerade huvudroller och en rökabrajlåt. Cafés oblyga nöjeschef Kristofer Ahlström ger dig tre popkulturella tips inför helgen. Vi lutar oss tillbaka i väntan på stämningsansökan.

Annons

alan_moore_ew

Läsning

Entertainment Weekly
Nu har trailern till Watchmen, filmatiseringen av tidernas mest hyllade seriealbum ­ lagts upp på nätet och jag ser att det är gott. Gillar särskilt hur man fått till Dr Manhattan, det kan inte vara helt lätt att göra en trovärdig överföring av en helblå nudist som kan manipulera tid och rum. Tidningen Entertainment Weekly har dessutom en oumbärlig intervju med seriens skapare, Alan Moore. Han är en bitter, cynisk och väldigt underhållande gammal surgubbe. Läs den, här är en länk:
Entertainment Weeklys intervju med Alan Moore.

batman_dark_knight

Film

Maskerad dubbel
Idag har två fantastiska filmer med maskerade huvudpersoner biopremiär: spanska skräckisen Barnhemmet (som blev Månadens Film i senaste Café) och Batman: Dark Knight. Du måste gå och se båda. Ja, måste.

Gilla Cafe.se på Facebook

toby_keith

Musik

I’ll never smoke weed with Willie Nelson again
Vår redaktionschef Markus Kylén tipsade om den här fantastiska och sedelärande låten med Toby Keith. Och hur kan man inte älska något som inleds med raderna: ”I always heard that his herb was top-shelf/I just could not wait to find out for myself”. Lättast är att leta upp den på YouTube, precis här:
Toby Keith – I’ll never smoke weed with Willie Nelson again

Kristofer Ahlström

 

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar