Hoppa till innehåll

Expedition: träning

Om ni undrar var veckans träningsprogram från expeditionens fysansvarige Kalle har tagit vägen, så fick jag igår följande mail: ”Jag misstänker att du inte följer mina träningsprogram. Jag tänker därför inte skicka något nytt förrän du, med bildbevis, visat att du gjort förra veckans tre pass”. – Mvh, Kalle. Bevismaterial följer.

Om ni undrar var veckans träningsprogram från expeditionens fysansvarige Kalle har tagit vägen, så fick jag igår följande mail:

”Jag misstänker att du inte följer mina träningsprogram. Jag tänker därför inte skicka något nytt förrän du, med bildbevis, visat att du gjort förra veckans tre pass”. – Mvh, Kalle.

Bevismaterial följer.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.