Hoppa till innehåll

Expeditionen spikad!

Igår var jag och Kalle på Äventyrsmässan för att prata lite med Svalbardsexperten och årets äventyrare 2009 Vera Simonson samt hennes kompanjon Oscar Westman. Vi undrade nämligen om det är möjligt, eller om det är ett dåraktigt Grizzly Manprojekt, för två bortklemade mediapappor att genomföra sin drömexpedition: Att korsa Spetsbergen till fots. Jag kan avslöja … Continued

Igår var jag och Kalle på Äventyrsmässan för att prata lite med Svalbardsexperten och årets äventyrare 2009 Vera Simonson samt hennes kompanjon Oscar Westman. Vi undrade nämligen om det är möjligt, eller om det är ett dåraktigt Grizzly Manprojekt, för två bortklemade mediapappor att genomföra sin drömexpedition: Att korsa Spetsbergen till fots.

Jag kan avslöja att både Vera och Oscar var väldigt peppande så nu är det bestämt: detta blir expeditionen!

Vi låter detta marinera över helgen så pratar vi mer om det på måndag. Okej?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.