Hoppa till innehåll

Extramaterial: Restaurang Jonas

På tal om krogupplevelser så var ju faktiskt jag, Jonas, på restaurang Jonas innan jul i sällskap med min gamla barndomspolare Jonas. Så här tyckte han: Veckans medätare: Jonas Clason, modemänniska och medgrundare av Whyred som precis startat nya klädmärket The Last Resort. Veckans krog: Restaurang Jonas. Vad tyckte du om Restaurang Jonas? – Extremt … Continued

På tal om krogupplevelser så var ju faktiskt jag, Jonas, på restaurang Jonas innan jul i sällskap med min gamla barndomspolare Jonas. Så här tyckte han:

Veckans medätare: Jonas Clason, modemänniska och medgrundare av Whyred som precis startat nya klädmärket The Last Resort.

Veckans krog: Restaurang Jonas.

Vad tyckte du om Restaurang Jonas?
– Extremt hög The Trip-känsla. Pretentiöst men gott.

Favoritkrog i Stockholm?

– Skiftar, just nu Chez Betty och Mäster Anders. Känslan lika viktig som maten.

Favoritkrog utomlands?

Da Giacomo i Milano, modern klassisk italienare, sjukligt gott.

Vad lagar du helst hemma?

– Periodare, håller mig till till en grej under en längre tid och sedan byter. Men franska mustiga grytor som boeuf bourguignon, cog au vin eller Folkes musselgryta kommer alltid tillbaka.

Har du någon kulinarisk guilty pleasure?

– Svennevarmkorv, kan inte passera en korvkiosk utan att ta en slaker kofot me brö, gärna med gurkmajonäs eller räka. Förödande för min tvättbräda.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.