Få finnarna att försvinna

Har du lika problemfri hy som Johnny Depp i Cry-Baby kan du sluta läsa nu. Acne kan drabba dig även som vuxen och är lika ovälkommet i vilken ålder det än dyker upp. Se därför till att ha en effektiv finndödare till hands när du har en dålig huddag. Vi har valt ut två effektiva […]

Publicerad 2013-06-19 09:16  | Lästid: 2 minuter | Patrik Hedlund

Har du lika problemfri hy som Johnny Depp i Cry-Baby kan du sluta läsa nu.

Acne kan drabba dig även som vuxen och är lika ovälkommet i vilken ålder det än dyker upp. Se därför till att ha en effektiv finndödare till hands när du har en dålig huddag. Vi har valt ut två effektiva och prisvärda varianter som råder bot på problemet, från 65 kronor.

* * *

På en mobiltelefon finns cirka 25 000 bakterier – per kvadratcentimer!

Att du fingrar med dina smutsiga händer i ansiktet kan vara en orsak till att du får finnar även i vuxen ålder. Här är två produkter som ser till att de försvinner omgående. Båda finns att köpa på apotek.

 

Neotrogena Visibly Clear Rapid Clear
En produkt som ska ge tydliga resultat efter bara fyra timmar. Börjar med att minska storleken och rodnaden på finnen innan den – med hjälp av salicylsyra och sebumupplösande ingredienser – löser upp den. Kostar 65 kronor för 15 ml.

Vichy Normaderm Hyaluspot
Tillökning i den suveräna Normaderm-familjen. Utrustad med bland annat hyaluronsyra som hjälper till att skapa en osynlig bakteriebarriär på hudytan och därmed hindrar finnen från att vidareutvecklas. Kostar 159 kronor för 15 ml.

Patrik Hedlund

Dela på Facebook
Tweeta