Hoppa till innehåll

Få perfekta Ronaldo-brännan med Panos nya badshorts

Tom Cehlin Magnusson

Det mest imponerande med Portugals EM hittills är nog ändå Cristiano Ronaldos solbränna, den kan du nu kopiera med Panos Emporios hjälp.

Många är vi som beundrat, kanske med en smula avund och irritation, Cristiano Ronaldos solbränna på planen. Hans muskulösa lår dundrar inte bara in frisparkar, de verkar också ha en solbränna helt utan de klassiska shortslinjer som fotbollsspelande och strandhäng brukar framkalla. Detta är något som svenska badshortskungen Panos Emporio har tagit fasta på i och med lanseringen av sina nya badshorts vid namn Meander.

Problemen med att få till en bra solbränna, och den begränsade rörelsefrihet som traditionella badshorts ger gav grundaren Panos Papadopoulos idén om den nya modellen som, likt Cristiano Ronaldos shorts, rullas upp till vad som närmast liknar ett par briefs. Shortsen öppnas på sidan med en dragkedja och rullas upp för att fästas med tryckknappar.

Den nya modellen Meander hittar du på märkets hemsida i olika färger för 1299 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.