Fem anledningar att köpa nya Café

Nu står Café #6 och väntar på dig i tidningshyllan – sprängfylld med de bästa reportagen, det snyggaste modet och de smartaste tipsen. Redaktionens favorit? Omöjligt att välja ut. Försök själv att sålla bland följande fem höjdare. * * * 1. Stor intervju med Jonas Olsson Snart går VM-kvalet in i ett avgörande skede. Emil […]

Publicerad 2013-05-15 08:45 | Uppdaterad 2013-05-16 10:54  | Lästid: 2 minuter |

Nu står Café #6 och väntar på dig i tidningshyllan – sprängfylld med de bästa reportagen, det snyggaste modet och de smartaste tipsen. Redaktionens favorit? Omöjligt att välja ut. Försök själv att sålla bland följande fem höjdare.

* * *

1. Stor intervju med Jonas Olsson
Snart går VM-kvalet in i ett avgörande skede. Emil Persson åkte till England för ett hembesök hos en av Sveriges nyckelspelare – Jonas Olsson. Mittbacksklippan öppnade dörren, släppte på garden och berättade sanningen om Premier League-pengarna, hotfulla supportar och drömmen om London.

2. 50 perfekta plagg under 500 kronor
Dags att uppdatera vårgarderoben med shorts, jackor och snygga accessoarer. Moderedaktionen har tagit fram säsongens mest prisvärda plagg.

3. Dokument: Det stora fallet
Jonas Oredsson levde ett lyxliv med lustjakt i Karibien och hus i Barcelona – nu har hans glamorösa vardag vänts upp och ner. Lasse Wierup har kartlagt Oredssons långa kriminella karriär, från biltjuv till utpekad knarkbaron.

4. Cafés cykelspecial – från budgethojar till lyxracers
Experternas bästa tips, de smartaste tillbehören och snyggaste hjälmarna.

5. Daves testamente
Depeche Mode har sålt över 100 miljoner skivor – men fronmannen slogs länge mot usel självkänsla och ett massivt missbruk. Victor Johansson långlunchade med Dave Gahan i hans hemstad New York.

Café nummer 6 finns i butik den 16 maj.


Dela på Facebook
Tweeta