Annons
Annons

Fick du en iPad i julklapp? Grattis. Här är en lysande kvintett att krydda den med. Från praktiska stötdämpare och ultratunna tangentbord till exklusiva läderfodral i italienskt kalvskinn.

***

Annons

1. Tunt tangentbord
Det finns antagligen inte en enda människa i världen som föredrar att skriva på iPadens digitala skrivbord framför ett fysiskt. Det här lätta och särdeles smidiga från Logitech tjänstgör även som ett fodral.
Logitech Ultrathin Keyboard Cover, 999 kronor här.

2. Fantastiskt fodral
Kanske det bästa hem du kan ge din padda. Handgjort i en liten by utanför Milano, i italiensk kalvskinn och mocka. Med fickor för kreditkort, visitkort och dokument.
Berg & Berg Leather iPad Case, cirka 3 000 kronor här.

3. Genialiskt skydd
Oroad för att tappa din nya älskling i backen? Med iBallz behöver du inte vara det. Tack vare ett gummiband med fyra bollar som fästs i manickens hörn står den pall för ett fall. För övrigt perfekt om du brukar låna ut iPaden till diverse småfolk.
Iballz, cirka 170 kronor här.

4. Bok med fodralförmåga
Kommer din padda vistas i stöldbegärlig miljö är det här ett utmärkt tillbehör. Varken mer eller mindre än ett iPad-fodral som ser ut som ett anteckningsblock. Dessutom i riktigt bra kvalitet, till ett bra pris.
Pad & Quill Graduate Edition, cirka 500 kronor här.

5. Kamerakontakterna
Din iPad är en klockren reskamrat. Dessvärre vill den inte lira boll med din kamera, så till vida att den varken har USB-port eller ingång för kamerans minneskort. Med de här två adaptrarna får du tillgång till båda.
Apples Ipad Camera Connection Kit kostar 249 kronor här.

Patrik Hedlund

Annons

Dela (5)
Tweeta

Annons


Laddar