Annons
Annons

Fem sätt att se bra ut

De gångna veckorna har vi överrösts av visningsbilder. Starka färger har avlöst eleganta kostymer och löst sittande bohemmode. Men vad ska man inspireras av och vad ska man förtränga nu direkt? Vi bad Emine Sander lista den senaste tidens fem snyggaste outfits.

joel

De gångna veckorna har vi överrösts av visningsbilder. Starka färger har avlöst eleganta kostymer och löst sittande bohemmode. Men vad ska man inspireras av och vad ska man förtränga nu direkt? Vi bad Emine Sander lista den senaste tidens fem snyggaste outfits.De gångna veckorna har vi överrösts av visningsbilder från diverse catwalks. Starka färger har avlöst eleganta kostymer och löst sittande bohemmode. Men vad ska man inspireras av och vad ska man förtränga nu direkt?

Annons

Vi bad Emine Sander lista den senaste tidens fem snyggaste outfits.

carin_wester

Carin Wester

– Det är en väldigt snygg kofta till att börja med, väldigt fina och somriga färger. Möjligtvis skulle jag knäppa upp skjortan så att det känns lite mer avslappnat. De tunna chinosen har ersatt de tunna linnebyxorna men tjänar samma funktion – bekvämlighet.

Gilla Cafe.se på Facebook

nikolaj

Nikolaj d’Etoiles

– En snygg längd på byxorna och färgerna fungerar väldigt bra ihop. Två bra detaljer är att skjortan är instoppad och därmed syns också det fina repskärpet vilket ger en skön Riviera-känsla.

cheap_monday

Cheap Monday

– Verkligen skitsnygga jeans, lite sådär löst och ledigt. Svalare än tajta jeans. Oftast så fungerar inte tröjor med tryck på visningar men den här är fin. Speciellt med sjalen så blir outfitten snygg. Det händer liksom något mer med den.

the_local_firm

The Local Firm

– Det märks att de har arbetat lite extra här. Knäskydden är coola och man har arbetat med längden. Långa smala byxor med en lång smal tröja och sen en vanlig kavaj ger ett annorlunda intryck.

acne

Acne

– Rocken är otroligt fin och med en snygg längd. Att det ser ut att vara gjort av samma material som byxorna ger intrycket av en kostym. De röda skorna förhöjer verkligen, utan de skulle det nästan bli lite tråkigt färgmässigt. Det är viktigt att lära sig krydda med färg.

Daniel Ogalde

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar