Annons

”Finns inget sexigare än skäggstubb”

Vad kvinnor vill ha: del VII. Nöjesguidens moderedaktör Michaela Forni läxar upp eventuella uppvaktare. Exakt såhär ska du styra upp dig själv om du får chansen att dejta henne.

Vad kvinnor vill ha: del VII. Nöjesguidens moderedaktör Michaela Forni läxar upp eventuella uppvaktare. Exakt såhär ska du styra upp dig själv om du får chansen att dejta henne.Vår lika populära som lärorika serie är inne på sjunde avsnittet. Den här gången bjuder vi ut Michaela Forni, moderedaktör och stjärnbloggare, på dejt. Helt i syfte att skaffa oss (och dig) säkra stylingtips.

* * * * *

Det ska bli kul att ses! Beskriv den outfit som mest maxar mina chanser.

Försök inte för mycket. En skjorta är alltid fint, oavsett vad du har för klädstil. Men annars spelar det inte så stor roll, bara du är hel och ren!


Självklart har jag duschat ordentligt.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Men vad bör jag lukta mer än tvål?

– Jag hatar killar som har för mycket parfym (tjejer också för den delen). Jag tycker om att känna en persons naturliga doft. Men en svag doft av herrparfym är alltid rätt, min favorit sedan många år tillbaks är Carolina Herreras Sexy Man.


Jag har fått lära mig att skorna är det viktigaste i mannens klädsel. Stämmer det?

– Om en man har ett vackert leende och skön utstrålning glömmer jag bort skorna på fem röda.


Låt säga att dejten går väldigt bra – vad ska jag ha för underkläder?

– Helt vanliga svarta eller vita kalsonger. Tajta. Inget annat.


Låt oss tala lite om hår. Vad ska jag ha för frisyr?

Inte för långt. Gillar inte killar med för långt hår. Annars spelar det ingen roll.


Jag behöver veta din inställning till skägg. Själv är jag lite tveksam.

Jag ÄLSKAR skägg! En skäggstubb slår aldrig fel. Finns inget sexigare.


Det här med att vaxa bröstet. Är det verkligen en bra idé?

Nej.

Jag funderar på att piffa upp mig med lite smink innan. Kommer jag undan med det?

NEJ!

Vilken känd man borde jag kolla in och ta inspiration av?

Johnny Depp är alltid snygg. Han skulle i och för sig vara snygg i en sopsäck den mannen. Men han har en bra stil. Lagom ”jag skiter i allt”-aktigt.

Bara för säkerhets skull: Vilken är den värsta stilmiss jag kan göra?

Illa sittande kläder är oerhört osmickrande. En kostym som är för stor, eller ännu värre för liten! Fy.

* * * * *

Michaela Forni, 20, är moderedaktör på Nöjesguiden och bloggar under vinjetten Flest skor vinner! på Stureplan.se. Just nu är hon också högaktuell som centralfigur i samtidsdokumentären GlamouramaTV3 Play.

* * * * *

Tidigare i Vad kvinnor vill ha:
Columbine Smille
Emma Elwin
Signe Siemsen
Petra Tungården
Hannah Arnhög
Rebecca Simonsson

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar