Annons

Fredrik Wikingsson om sin favoritställning i sängen: Sue me!

I veckans avsnitt av Cafés Fördomspodden gästar Fredrik Wikingsson – oundvikligen pratas det sex.

Joakim Almén

fordomspodden-wikingsson-insta

Fördomspodden är podden där Cafés nöjesredaktör Emil Persson får testa sina fördomar om en känd person – på en känd person. Denna vecka svarar Fredrik Wikingsson på Perssons fulladdade fördomsbatteri.

Annons

Fredrik har gjort sig känd för sin transparens och något anala inställning till basala behov såsom mat och, just det, sex – vilket nöjesredaktör Persson ringar in med fördomen nedan.

Din favoritställning är missionären.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Hahaha, sue me!

Fredrik har, trots att öppenhet är ett av hans signum, alltid varit något återhållsam med att prata om sex i tv och i Filip & Fredriks podcast.

– Vad ska jag säga, det är så jävla svårt att prata om eftersom man involverar andra människor. Jag kan med häpenhet lyssna på, låt säga, Howard Stern om vi ska ta en amerikansk referens som alltid varit väldigt öppen: ”I går provade jag och min fru det här för första gången. I går var det buttplugg-läge på mig för första gången och hon stod och kämpade in med den där. Då tänker jag att nån gång går hon in på en arbetsplats med det där och alla vet om det där om henne och hon vill ju inte att nån ska veta det. Så på så sätt är det svårt att snacka om.

Fredrik avslutar ändå med att bekräfta fördomen.

– Men vad är det för fel på den, om jag får fråga?

I podden med Wikingsson skjuter Persson även av följande sexrelaterade fördomar om Fredrik.

Du onanerar tidseffektivt.

Du led i din ungdom av mycket trång förhud och plöjde många sexspalter med Malena Ivarsson för att försäkra dig om att du var normal.

För ännu fler potenta fördomar om Fredrik Wikingsson lyssnar du – såklart – på hela intervjun i Cafés podcast Fördomspodden. Du hittar den på Acast och där poddar finns.

Fredrik Wikingsson är – tillsammans med Filip Hammar – aktuell med det amerikanska valet i Kanal 5. I Trumpland med Filip och Fredrik sänds den 7 november och Trump vs Clinton – Filip och Fredriks valvaka sänds den 8 november.

 

Annons

Dela (22)
Tweeta

Annons


Laddar