Annons
Annons

GANT öppnar specialbutik i Stockholm

Den 27 mars öppnar GANT en specialdesignad konceptbutik på varuhuset PUB i Stockholm. Sortimentet kommer att bestå av ett unikt urval av GANT-produkter samt en begränsad vintagekollektion.

joel

Den 27 mars öppnar GANT en specialdesignad konceptbutik på varuhuset PUB i Stockholm. Sortimentet kommer att bestå av ett unikt urval av GANT-produkter samt en begränsad vintagekollektion.Den 3 april öppnar GANT en specialdesignad konceptbutik på varuhuset PUB i Stockholm. Sortimentet kommer att bestå av ett unikt urval av GANT-produkter samt en begränsad vintagekollektion.

Gilla Cafe.se på Facebook

Den drygt 150 kvadratmeter stora butikens inredning kommer att vara inspirerad av det GANT själva kallar ”American 50’s” (tänk handplockade vintagemöbler och kakel likt en tunnelbanestation) och är den första i sitt slag i GANT-världen.

Tony Wester, Country Manager på GANT Sweden säger i ett pressmeddelande:
– Vi vill förnya oss men samtidigt ta vara på vårt arv genom denna nya konceptbutik. Genom den intressanta mixen av GANT:s nyheter och en begränsad vintagekollektion kan våra kunder verkligen hitta sina GANT-favoriter – både nya och gamla.

Daniel Kjellsson

Varuhuset PUB hittar du på Hötorget i Stockholm.

Annons
Annons

Dela (2)
Tweeta

Annons


Laddar