Annons
Annons

Idag landar Cafés semptembernummer både i tidningshyllorna och i en iPad nära dig – skynda dig att köpa ett exemplar! Här är 10 anledningar till varför du ska läsa nya Café.

1. Hembesök hos svenska golfproffset Henrik Stenson

Han har vunnit det mesta och spelat in över 200 miljoner kronor. Men Henrik Stenson är ännu inte nöjd – han jagar fortfarande sitt allra största mål.

Annons

– Jag har gjort i stort sett allt inom golfen. Utom att vinna en major. Det är det sista, säger han själv till Albin Winberg i Cafés stora omslagsintervju.

 

2. Höstens 100 bästa stilköp

Dressat, sportigt eller med influenser från militären eller bikerkulturen – vi lotsar dig rätt i höstens tydligaste trender.

 

3. Gör jobbet till en lek – prylarna som hjälper dig under arbetsdagen

Tråkigt och ineffektivt på jobbet? Inte med med rätt prylar – eller vad sägs om en manick som gör att du aldrig mer tappar bort nycklarna?

 

4. Vi testar luftens Formel 1

Kamp mot blackouten! Johan Hurtig börjar ett nytt, modigare, liv och testar Air Race i Österrike.

 

5. Skådisen i snyggaste modet

Stiliga skådespelaren Sverrir Gudnason visar vägen till säsongens bästa mode – fotograferad av Viktor Flumé.

 

6. De kan ha löst mysteriet med den försvunna Havorringen

En 2 000 år gammal guldring som stals på Gotland – och varit försvunnen i nästan 30 år. Nu tror sig två privatspanare veta exakt var den är. Reportaget om Havorringen slår alla pusseldeckare.

 

7. Intervju med träningsgurun

Cafémedarbetaren och träningsprofilen Kalle Zackari Wahlström berättar om löpningshat, lillebrorskomplex och tatuerade jakttroféer.

 

8. Kartellen: så kan musik hjälpa kriminella tillbaka

Gruppen som gjorde den svenska gangsterrapen stor långt utanför fängelsemurarna. Kan musiken hjälpa fler kriminella tillbaka i samhället?

 

9. Jonas Cramby: ”Jag erkänner, jag är en politisk idiot”

Riksdagsvalet närmar sig och Cafés krönikör Jonas Cramby gör allt han kan för att hitta ett parti att rösta på. Det går sådär.

 

10. Sveriges 10 roligaste äventyr

Du behöver inte ens lämna landet – vi listar Sveriges 10 roligaste äventyr, från mördande fjällmaror till gourmetcykling på Gotland.

Omslagsfoto: Fredrik Skogkvist.

Annons

Dela (9)
Tweeta

Annons


Laddar