Annons
Annons

Besked: Gossip girl kommer tillbaka – som långfilm på bio

Har du saknat "Gossip girl"? Nu kan du sluta längta. Den populära tv-serien om Serena, Blair, Chuck, Nate och Dan kommer nämligen att bli långfilm.

lindamarien
Foto: IBL

Good morning, Upper East siders! Nu är det klart att Gossip girl kommer att bli till långfilm. Tv-serien, som handlar om de rika ungdomarna Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Nate Archibald och inte riktigt lika rika Dan Humphrey, sändes mellan 2007-2012. Det är alltså fem år sedan tittarna fick ta farväl av sina favoritkaraktärer, men nu återvänder de till vita duken.

Annons

Enligt uppgifter till tidningen Radar online är diskussionerna och planeringen inför en långfilm nu på bordet hos produktionsbolaget Warner Bros, som tidigare gjort film av tv-serien ”Sex and the city”.

Gilla Cafe.se på Facebook

– De nådde stora framgångar med ”Sex and the city”-filmerna, så det är förståeligt att de vill slå mynt av ”Gossip girl” på samma sätt, säger uppgiftslämnaren.

Enligt tidningen är också flera av de populära skådespelaren också redan taggade på idén, däribland stjärnorna bakom rollerna Blair, Nate, Carter Baizen och Vanessa Abrams.

– Leighton Meester har tackat ja. Sebastian Stan har sagt att han, Chace Crawford och Jessica Szohr alla är taggade på att göra filmen, säger uppgiftslämnaren.

En som varit mer tveksam till en återförening är Ed Westwick, 29, som spelade rollen som Chuck Bass i tv-serien. Han har tidigare sagt att han absolut inte är intresserad av att medverka i en comeback, men verkar nu ha ändrat sig. Teen Vogue skriver nämligen att Ed kommer att tacka ja för rätt summa pengar.

– I så fall gör jag det, säger skådespelaren i en intervju.

Radar online skriver också att det är Blake Lively, 29, som spelade Serena van der Woodsen i serien, som är initiativtagare till långfilmen.

– För ett par år sedan skulle hon aldrig ha velat göra det, men nu har hon fått en karriär utanför serien och är mer öppen för att göra comeback i den. Alla skådisar är ganska nostalgiska och en stor summa pengar för mödan skulle inte skada dem, säger uppgiftslämnaren.

SE DEN HYLLADE KÄRLEKSSCENEN MED CHUCK AND BLAIR: 

Annons

Dela (1.25k)
TweetaLaddar