Annons
Annons

Jobbet med drömdealen: Åk på gratis semester till Europa i sommar

Älskar du att resa, men vill helst göra det riktigt billigt? Då finns det ett nytt drömuppdrag för dig. Swedavia i Malmö och Göteborg söker nu reseambassadörer som får resa helt gratis till en av deras utvalda destinationer.

Nanna von Knorring
Foto: Shutterstock

Det svenska flygplatsföretaget Swedavia söker nu reseambassadörer till sin satsning Expedition Destination. Projektet, som utgår från Malmö Airport (Sturup) och Landvetter erbjuder dig att resa till en av deras 25 utvalda destinationerna i Europa – helt gratis.

Annons

Som reseambassadör får du flygbiljett och boende betalt, och får bege dig på en högst fem dagar lång resa under perioden juli till december i år. Kraven på ambassadörerna är att de tar bilder och dokumenterar sin resa samt att de efter resan blir intervjuade av Swedavia som sedan kan använda bilder i bland annat sociala medier.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Det bästa sättet att ta reda på vad våra resenärer gillar är att låta dem utforska världen på egen hand och sedan berätta om upplevelsen, både för oss och för släkt och vänner i deras närhet, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport i ett pressmeddelande.

För att ha chansen att få uppdraget som reseambassadör ska du gå in på Swedavias hemsida, välja flygplats och resmålet du vill åka till. Sedan ska du kort motivera varför just du ska få åka. Om du inte vill resa själv kan du även välja att ta med dig någon.

Ansökningen är öppen från och med den 16 maj till den 1 december 2017 och reseambassadörer utses löpande. För att ansöka måste du ha fyllt 18 år, vara bosatt i Skåne, Västra Götaland, Bohuslän eller Halland. Samma villkor gäller även för ditt resesällskap, så tyvärr får alla i norr stanna hemma.

Låter det som något för dig? Spana in alla resmål nedan.

Från Malmö:
Prag, Tjeckien
Poznan, Polen
Gdansk, Polen
Niš, Serbien
Tuzla, Bosnien Herzegovina
Kraków, Polen
Bukarest, Rumänien
Warszawa, Polen
Katowice, Polen
Budapest, Ungern
Belgrad, Serbien
Cluj-Napoca, Rumänien
Skopje, Makedonien
Debrecen, Ungern

Från Göteborg:
Wien, Österrike
Gdansk, Polen
Edinburgh, Skottland
Tallinn, Estland
Thessaloniki, Grekland
Tuzla, Bosnien Herzegovina
Vilnius, Litauen
Budapest, Ungern
Birmingham, England
Belgrad, Serbien
Warszawa, Polen
Zadar, Kroatien
Milano, Italien
Pisa, Italien
Skopje, Makedonien
Split, Kroatien
Riga, Lettland

Drömjobb!

Annons

Dela (7)
Tweeta

Annons


Laddar