Hoppa till innehåll

Grattis actionfans – nu blir John Wicks värld ett escape room

Snart kan du leva en dag som John Wick – minus de fruktansvärda morden.

Om du är redo att ta escape room-pusslandet till nästa adrenalinstinna nivå bör du kika på biljetter till Las Vegas redan nu. Nyligen offentliggjordes ett samarbete mellan filmbolaget Lionsgate och upplevelsekomplexet Area 15, ett samrbete som känns som ett måste för alla fans av Keanu Reeves John Wick-filmer.

1 100 kvadratmeter stort kommer The John Wick Experience bjuda på ett cinematiskt äventyr som inte är identiskt med ett klassiskt escape room, men ändå påminner en hel del om ett lyxigt sådant. Gästerna kommer att få lösa uppdrag med karaktärer och andra inslag från John Wicks mordiska värld.

Chad Stahelsk, regissören bakom seriens samtliga fyra långfilmer (tillika Reeves stuntman i The Matrix), verkar entusiastisk över projektet.

”Det är alltid glädjande att se människor omfamna din story, oavsett om det är på vita duken eller i en miljö som denna. Jag är exalterad över att få se fansen uppleva det live i Las Vegas”, säger Stahelski till IGN Nordic.

The John Wick Experience slår upp portarna i Las Vegas senare i år.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.