Annons

Guide: Så bär du ett paraply

Det vore tröttsamt att ännu en gång trasha det svenska klimatet. Vi nöjer oss med att konstatera att det regnat en del på sistone. Någonting som förvandlar det klassiska paraplyet till en ovärderlig accessoar. Så här handskas du med det.

joel

Det vore tröttsamt att ännu en gång trasha det svenska klimatet. Vi nöjer oss med att konstatera att det regnat en del på sistone. Någonting som förvandlar det klassiska paraplyet till en ovärderlig accessoar. Så här handskas du med det.Det vore tröttsamt att ännu en gång trasha det svenska klimatet. Vi nöjer oss med att konstatera att det regnat en del på sistone. Någonting som är upprörande men inte på något sätt ett skäl att tappa modegrad.

Annons

Det klassiska paraplyet är en ovärderlig accessoar i dessa tider. Och du måste lära dig handskas med det. Så här bär du ett paraply då du inte använder det (då du använder det under nederbörd finns inte så många alternativ):

Gilla Cafe.se på Facebook

1) Nej, enbart för att ditt paraply har en böjd ände som uppenbarligen är ett handtag, betyder det inte att det är där du ska hålla.

2) Ta istället ett fast grepp runt om paraplyet vid dess mitt.

3) Låt spetsen peka framåt, möjligen lite uppåt.


Så ja. Nu: Osäker på vilket paraply du ska köpa? Läs Linus Lauthers guide här.


Björn Janström

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar