Hoppa till innehåll

Håkan Hellström utökar turnéplanen – biljetterna släpps på fredag

Olle Arnell

Vilken fredag det blir för alla oss Håkan-fans!

Hakan hellstrom linkoping

Som Café tidigare rapporterat ger sig Håkan Hellström ut på turné runt om i Sverige och Norge i vinter. Biljetterna sålde, föga överraskande, slut på så kallad nolltid och under tisdagseftermiddagen meddelade Håkan att han sätter in en extra konsert. Den nya staden som adderas till turnéschemat är Linköping och datumet för spelningen är den 9 december.

Förutom att Linköping är en stor studentstad ligger den även på endast ett par timmars avstånd från Stockholm så räkna med att efterfrågan på biljetterna kommer att vara stor.

– Håkan Hellström i Saab Arena är en fantastisk bokning och det känns mycket stort att en av Sveriges just nu bästa artister utökar sin turné i de stora nordiska storstäderna och besöker Linköping och Saab Arena i december, säger Anders Thorén, Eventproduktionschef på Visit Linköping & Co i ett pressmeddelande

Biljetterna släpps på fredag 26 augusti klockan 09:00, samma dag som Håkan släpper sitt nya album ”Du gamla du fria” som bli artistens åttonde studioalbum.

hakan hellstrom du gamla du fria album

Här är vinterns samtliga sex spelningar.

25/11 – Scandinavium, Göteborg.

26/11 – Scandinavium, Göteborg.

3/12 – Spektrum, Oslo.

9/12 – Saab Arena, Linköping.

10/12 – Ericsson Globe, Stockholm.

21/12 – Malmö Arena, Malmö.

För dig som älskar Håkan Hellström!

Håkan Hellströms 8 bästa citat – om allt från skatt till slagsmål

Håkan Hellströms helcharmiga intervju med Kristian Luuk 2002

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.