Håll dig varm på armyvis

Ska du köpa ett nytt lite varmare funktionsplagg till våren kan det vara läge att ta en titt på plagg med PrimaLoft-isolering. Materialet utformades ursprungligen för den den amerikanska armén och finns i vår hos flera tillverkare än någonsin. På bilden ovan bär några U.S. Navy Seals-soldater PrimaLoft-isolerade plagg. Materialet är exceptionellt lätt, men trots […]

Publicerad 2013-04-02 09:38  | Lästid: 1 minut | Patrik Hedlund

Ska du köpa ett nytt lite varmare funktionsplagg till våren kan det vara läge att ta en titt på plagg med PrimaLoft-isolering. Materialet utformades ursprungligen för den den amerikanska armén och finns i vår hos flera tillverkare än någonsin.

På bilden ovan bär några U.S. Navy Seals-soldater PrimaLoft-isolerade plagg. Materialet är exceptionellt lätt, men trots det väldigt värmeisolerande, mjukt, vattenavvisande och har god andningsförmåga. Det håller även värmen i vått tillstånd och torkar snabbt.

Två nya jackor med PrimaLoft är:

Dynafit Altitude PrimaLoft Jacket, 1 895 kronor.
En jacka som är perfekt för till exempel alpinåkning eller cykling i växlande väderförhållanden. Stoppad med ett tunt men varmt lager PrimaLoft.

Sail Racing SR Liner Jacket, 2 500 kronor.
Praktisk och mångsidig jacka med vattenresistenta blixtlås. Stoppad med en någon tjockare stoppning än jackan ovan.

Dela på Facebook
Tweeta