Hoppa till innehåll

Han räddade en guldfisk från en säker död och nu är folk arga

Dags för en ny rapport från Twitter, där folk blir arga av de mest otippade anledningarna man kan tänka sig.

Twittraren Ben Beska har haft några minst sagt konstiga dagar. Det börjar med att han under söndagen hittar en guldfisk på sin tomt. Ben blir förstås förvånad, men lite extra mycket eftersom fisken faktiskt lever. Eftersom han inte vill låta guldfisken ligga kvar på gräsmattan och dö fångar han upp den, tömmer en fryslåda på matvaror, fyller den med vatten och släpper ner fisken där. Kort därpå åker han till en djuraffär och köper ett akvarium med tillbehör för att göra det bekvämt för sitt nya husdjur.

Och det är här folk på Twitter börjar bli arga.

Foto: @Beska, X.

Man kan spontant tänka att här finns väl ingenting att direkt bli arg över? Men då är det viktigt att tänka att allt är möjligt om man bara anstränger sig riktigt ordentligt. Och folk på Twitter är lite bättre på det än de flesta andra av oss. För när den här solskenshistorien började sprida sig ramlade det omedelbart in kommentarer där man märkte hur avsändarna skakade av vrede. Över den här fisken som räddats från en säker död.

Så då vet vi det. Man tror att man kan förutspå reaktionerna när en person räddar en guldfisk, först med befintliga medel och därefter skyndar iväg för att köpa mer lämplig utrustning. Man tror att man med stor säkerhet vet vad folk ska tycka om det.

Men det är ju roligt att man kan bli överraskad också.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.