Hoppa till innehåll

Här lanseras David Beckhams hårvårdsserie i Sverige

Olle Arnell

Med en magisk högerfot och en experimentell inställning till sina frisyrer är David Beckham en av fotbollsvärldens allra största namn. Nu lanserar han en hud- och hårvårdsserie och Café var på plats.

David Beckhams olika frillor är snart sagt lika ikoniska som hans gärning på fotbollsplanen. Han hann till slut presentera en hel radda med fotbollsklubbar men antalet frisyrer som prydde hjässan på en av världens känsligaste högerfötter någonsin är långt fler.

Här är endast två av de ikoniska frisyrerna, men du borde verkligen googla och kolla på fler, det finns några riktiga guldkorn till frisyrer som man (tyvärr eller tack och lov?) glömt bort. Så vad känns då mer självklart än att han lanserar en hårvårdsserie? Svar: Knappt något.

Café var på plats när House 99 by David Beckham lanserades i Stockholm och på plats var vår eminenta groomingredaktör Jonas Öhman vars blogg du borde besöka minst ett par gånger i veckan. Läs mer om lanseringen och hud- och hårvårdsserien på Jonas blogg här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.