Jimmy Fallon: Så bär du din mobiltelefon med stil

Tobias Skagerström  |  Publicerad 2015-11-24 16:30  |  Lästid: 2 minuter
fallonuppe

Ett av de stora problemen med dagens stora mobiltelefoner är att veta var du ska stoppa den i dina kläder. Om du har mobilen i bakfickan på byxorna blir det inte lika skönt att sitta ned och skärmen kan gå sönder. Om du har telefonen i byxfickorna på sidan finns risken att den glider – eller sticker – ut.

En lösning på problemet kommer oväntat från den amerikanske programledaren Jimmy Fallon. I sin talkshow ”The Tonight Show” berättade han om sin idé ”the pocket dial” – en uppfinning där du kan ha din iPhone tillsammans med några kreditkort och som dessutom fungerar som bröstnäsduk som sticker ut från bröstfickan på din kostym.

Den amerikanska klädkedjan J Crew hakade på idén och nu finns ”the pocket dial” i flera olika färger som du kan matcha med din kostym och slips. Alla inkomster går till en välgörenhetsorganisation som arbetar för att skydda Afrikas elefanter och plagget går att köpa via J Crews hemsida.

fallon3

Kanske en bättre julklapp än en robotdammsugare till den modemedvetne som inte vet var hen ska ha sin iPhone. Den stora frågan är dock hur man tar en selfie för att visa upp sin nya ”pocket dial” på Instagram…

fallonselfie
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:25