Hoppa till innehåll

Helgbuteljer: Bra brunsprit till fars dag

Det är ju fars dag på söndag som bekant. Så idag tipsar jag självklart om tre bra flaskor brunt som garanterat kommer göra succé om du vill fira en pappa – eller någon annan form av fadersfigur i livet. Rum Plantation Grande Reserve Barbados (nr 10310, 269 kr). Alltså, mörk rom… Så sjukt gott! Och … Continued

helgbuteljer_fars_dag
Det är ju fars dag på söndag som bekant. Så idag tipsar jag självklart om tre bra flaskor brunt som garanterat kommer göra succé om du vill fira en pappa – eller någon annan form av fadersfigur i livet.

Rum Plantation Grande Reserve Barbados (nr 10310, 269 kr). Alltså, mörk rom… Så sjukt gott! Och här är en riktigt trevlig variant till ett bra pris: Massor av vanilj, sirap, arrak och aningen kokos.

Colorado Straight Bourbon (nr 460, 397 kr). Smörkola. Vanilj. Ekfat. I doften en svag ton av citrus och honung. Riktigt trevlig bourbon tycker jag.

Coeur de Calvados (nr 170, 259 kr). Ibland kan det vara så sjukt gott med en calva, och det här är en enkel och bra variant som levererar gott om klassiska smaker. Doft och smak och röda äpplen, lätt fatighet, vanilj och lite nötter.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.