Glöm gaming-stolen – här är gaming-schäslongen för ginälskaren

en bild på en schäslong

Bara att ropa i tratten för påfyllning.

Robin Åberg  |  Publicerad 2021-11-19 10:16  |  Lästid: < 1 minuter

För den som tycker att gamingstolar och dataspel inte passar in i deras konservativt, eleganta livsstil men som ändå vill ha en stol för sina intressen, kommer här en bra nyhet: Hendrick’s Gin har nämligen tagit fram en unik gaming stol för den spel- och spritintresserade…slottsherren?

Först och främst är det mer av en schäslong värdig en salong, än en neongrön stol med stripes. Vidare har den absolut inte ställbart nackstöd eller höj- och sänkbara armstöd. Ergonomin kommer istället genom utdragbara armar för hållande av drinkar och spelkort, samt en mässingsmegafon att ropa efter påfyllning i – så man inte behöver resa på sig själv.

Den dryga två meter långa möbeln lämpar sig bäst för halvliggande ställning vilket bjuder in till bokläsande, schack eller för den delen intagande av drinkar i gott sällskap, snarare än modern gaming. Det är också lite av Hendrick’s mål med stolen, att gå emot allt modernt och stressat och istället omfamna drink och tupplurstilen.

I madrassen gömmer sig lönnfack perfekta för drinktillbehör, spelpjäser, solfjädrar eller vad man än vill ha. Lönnfacket rymmer även ett praktiskt utdragbart bord för avlastning.

Den som är intresserad av den exklusiva Hendrick's Gaming Chaise kan spana in den här. Priset ligger på 3 988 dollar (motsvarande 38 000kr).

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-11-19 10:16